..
Please note items in Thailand will show in Thai and English Language.
โอกาสของท่านมาถึงแล้วที่จะเป็นเจ้าของคลับบาร์เทอร์แฟรนไชส์

โอกาสของท่านมาถึงแล้วที่จะเป็นเจ้าของคลับบาร์เทอร์แฟรนไชส์

01/18/2018
โอกาสของท่านมาถึงแล้วที่จะเป็นเจ้าของคลับบาร์เทอร์แฟรนไชส์
admin admin

โอกาสของท่านมาถึงแล้วที่จะเป็นเจ้าของคลับบาร์เทอร์แฟรนไชส์


หลังจากที่ผ่านมาแล้วหนึงปีของคลับบาร์เทอร์ที่เติบโตอย่างรวดเร็วและพัฒนาอย่างต่อเนื่อง คลับบาร์เทอร์ขอเสนอแฟรนไชส์ ให้กับนักธุรกิจที่มีประสบการณ์ที่สนใจอยากเข้าร่วมทำธุรกิจ คลับบาร์เทอร์ เวอร์ชั่น 2.0


นักธุรกิจที่มีประสบการณ์และได้รับการตวรจสอบจากคลับบาร์เทอร์ แล้วว่ามีคุณสมบัติที่สามารถเป็นเจ้าของแฟรนไชส์ได้ฟรี แฟรนไชส์มาพร้อมกับผลประโยชน์ด้านเงินทุนเพิ่มเติมเพื่อให้แน่ใจว่าเป็นประสบการณ์ที่คุ้มค่าและประสบความสำเร็จ


ระบบที่บริษัทคู่แข่งของคลับบาร์เทอร์ใช้อยู่ในปัจจุบันมีความล้าสมัยและบริษัทบาร์เทอร์เหล่านั้นกำลังเสื่อมตัวลงอย่างรวดเร็วซึ่งหลักฐานจากข้อมูลสาธารณะได้แสดงไว้อย่างชัดเจนถึงการลดลงของการเข้าชมเว็บ และความล้มเหลวในสื่อสังคมออนไลน์


สิ่งที่คลับบาร์เทอร์นำเสนอไม่ซ้ำใครในธุระกิจด้านนี้ และมีความแตกต่างโดยสิ้นเชิง


ไม่เพียงแต่คลับบาร์เทอร์เป็นบาร์เทอร์เอ็กเชนท์เจ้าแรก ที่เปลี่ยนมาใช้ระบบบล๊อกเชนเทคโนโลยี แต่เรากำลังจะได้ใบอนุญาตจากธนาคารระหว่างประเทศ


คลับบาร์เทอร์ไม่มีการเก็บค่าทำธุรกรรม ในการทำธรุธรรมต่างๆ และรายได้ของเราไม่ได้มาจากการเก็บค่าบริการที่เกิดจากการทำธุรกรรม ในทางกลับกันผู้ที่เป็นแฟรนไชส์ต้องมีความเชื่อมั่นและปฏิบัติตามกฏที่วางไว้สำหรับสมาชิกของตน ซึ่งหมายความว่า ถ้าเราคาดหวังให้สมาชิกยอมรับที่จะซื้อขายสินค้าและบริการโดยใช้บาร์เทอร์ เราจำเป็นต้องยอมรับข้อกำหนดดังกล่าวด้วยเช่นกัน


ธุรกิจทั้งหมดย่อมต้องมีค่าใช่จ่ายหลายๆค่าใช้จ่ายที่ไม่สามารถจ่ายด้วยบาร์เทอร์ได้ ด้วยเหตุผลนี้เราจึงมองเห็นแล้วว่าการเปลี่ยนแปลงบาร์เทอร์เป็นสกุลเงินต่างๆเป็นเรื่องสำคัญ นี่คือเวลาที่เราซื้อสินค้าจากสมาชิกท่านอื่นโดยใช้บาร์เทอร์แล้วนำมาขายเป็นเงินสด ซึ่งเป็นอีกหนึ่งทางเลือกในการกระจายสินค้าและบริการให้เป็นที่รู้จักมากยิ่งขึ้นในวงกว้าง


ผู้เป็นแฟรนไชส์จะได้รับเครดิตสูงถึง 1 ล้านดอลลาร์สหรัฐในคลับบาร์เทอร์คอยน์ (CBC) ต่อปี เพื่อนำไปบริหารให้กับสมาชิกของตน เงินในส่วนนี้จะนำไปใช้ในการซื้อสินค้าและบริการโดยใช้บาร์เทอร์จากสมาชิกที่อยู่ในพื้นที่ของตัวเองหรือประเทศที่ท่านได้รับอนุญาตเท่านั้น ถึงอย่างไรก็ตามจำนวนสมาชิกที่ใช้บาร์เทอร์ก็มีจำนวนน้อยมากเมื่อเทียบกับคนทั่วไปที่ซื้อขายแบบปกติ ด้วยเหตุผลนี้เอง

สำหรับสินค้าและบริการบางอย่าง จึงไม่สามารถเป็นไปได้ที่จะนำมาขายโดยใช้บารเทอร์ เช่นนั้นสินค้าเหล่านั้นจะมีไว้ขายให้กับคนที่ซื้อด้วยเงินสด ผู้ที่เป็นแฟรนไชส์จะสามารถใช้เงินสดที่ได้จากการขายสินค้าเพื่อชำระค่าใช้จ่ายทางธุรกิจ ส่วนที่เหลือสามารถใช้ซื้อสินค้าและบริการที่ไม่มีขายในคลับบาร์เทอร์แต่จำเป็นต้องซื้อเพื่อใช้ในธุรกิจ


การซื้อสินค้าโดยใช้บาร์เทอร์แล้วนำมาขายแลกเงินสดถือเป็นเรื่องธรรมดามากในธุรกิจบาร์เทอร์เนื่องจากเราแนะนำกับสมาชิกและสนับสนุนให้สมาชิกซื้อสินค้าโดยใช้บาร์เทอร์แล้วนำมาขายต่อเป็นเงินสดซึ่งเป็นการสร้างรายได้ให้สมาชิก จากข้อเท็จจริงที่ว่าสมาชิกส่วนใหญ่มีธุรกิจขนาดเล็ก เป็นเรื่องปกติที่ร้านใดร้านหนึ่ง จะซื้อสินค้ามาเก็บไว้เพื่อที่จะเสนอขายให้กับลูกค้าทุกคนไม่ใช่เฉพาะสมาชิกคลับบาร์เทอร์เท่านั้น นี่เป็นหัวใจสำคัญของคลับบาร์เทอร์


นี่ถือว่าเป็นการดำเนินธุรกิจที่ปกติในโลกทั่วไป ซึ่งเจ้าของแฟรนไชส์ยังสามารถใช้เครดิตแฟรนไชส์รายปี ที่จะขายให้กับสมาชิกเป็นเงินสดเมื่อจำเป็นต้องซื้อคลับบาร์เทอร์ คอยน์ (CBC) เพิ่มเติม ซึ่งอัตราการแลกเปลี่ยนคลับบาร์เทอร์ คอยน์ (CBC) ให้แก่สมาชิกจะอยู่ภายใต้การพิจารณาของเจ้าของแฟรนไชส์


ซึ่งปัจจุบันมีแฟรนไชส์อยู่ทั่วโลก แต่อย่างไรก็ตาม ในบางประเทศที่มีขนาดใหญ่เช่นออสเตรเลีย, สหรัฐอเมริกาและแคนาดา แฟรนไชส์จะขึ้นอยู่กับแต่ละรัฐ


คลับบาร์ทเอร์เชื่อมั่นในระบบที่เป็นธรรมและเปิดกว้างอย่างแท้จริง เราจึงมีการพัฒนาโดยใช้ระบบบล็อกเชนท์ เป็นรหัสต้นแบบ ช่วยให้เราสามารถมีระบบที่เปิดกว้างและเป็นสาธารณะได้ ช่วยให้เราได้รับความไว้วางใจจากตลาดโลกและสร้างอุตสาหกรรมการแลกเปลี่ยน ที่ใหญ่ที่สุดในโลก


ข้อมูลทั้งหมดท่านและลูกค้าของท่านจะถูกลงไว้บนเว็บไซท์ของคลับบาร์เทอร์โดยใช้บล๊อคเชนเทคโนโลยีท่านไม่ทำเป็นต้องใช้ชื่อหรือระหัสผ่าน


รายละเอียดเพื่มเติมสามารถอ่านได้ที่: https://news.clubbarter.com/


หากคุณสนใจร่วมเป็นแฟรนไชส์คลับบาร์เทอร์ ในพื้นที่ประเทศหรือรัฐของคุณ โปรดส่งรายละเอียดต่างๆเกี่ยวกับตัวคุณ เพื่อระบุประสบการณ์ของคุณ และพื้นที่ที่คุณสนใจจะเป็นผู้ได้รับสิทธิพิเศษและรายละเอียดเกี่ยวกับวิธีการที่คุณสามารถขยายคลับบาร์เทอร์ ในพื้นที่ได้


หากคุณมีข้อมูลถูกต้องครบถ้วน และสถานที่หรือสำนักงานที่ชัดเจน ทางบริษัทจะพิจารณาและอนุมัติภายใน 10 วันทำการ นับจากวันที่บริษัทได้รับเอกสารการสมัครอย่างเป็นทางการ


ส่งข้อมูลของท่านมาที่ support@clubbarter.com บริษัทจะทำการตอบกลับอีเมล์ของท่านภายใน 5 วันทำการ


โปรดติดตามอีเมล์และเว็บไซต์ของเรา เพื่อจะได้ไม่พลาดข่าวสารใหม่ๆเกี่ยวกับคลับบาร์เทอร์Claim your very own Club Barter Franchise

After a year of amazing growth and continual development Club Barter is now offering Franchises to experienced business people interested in joining the Club Barter 2.0 Revolution.


Franchises are FREE to approved and experienced business people and come with additional Funding benefits to ensure its a rewarding and successful experience.

Our competitors systems outdated are their businesses in rapid decline and this is evidenced by public data that shows decreasing web traffic and falling social media reach.

What Club Barter offers is something completely different and unmatched in the Barter Exchange industry.

Not only is Club Barter the first Barter Trade exchange to convert to Blockchain technology but it is also moving towards obtaining an international Bank license.

Club Barter does not charge cash transaction fees for transactions and its income is not derived from charging cash fees on barter transactions. Instead a Barter Franchise needs to believe in and live by the rules that it sets out for its own clients’. Simply put, if we expect members to accept Barter for goods and services then we must do the same.

All businesses have expenses that cannot be paid in Barter and for this cash conversion becomes necessary. This is when you buy something on barter and then on-sell it to your members or the wider community for cash in order to convert your barter into cash.

A franchise is given a credit of up to USD 1 million in CBC (Club Barter Coins) per year to inject into their local community. This funding is used to buy goods from members on Barter from within their own country or franchise only. However, the number of barter members is smaller than those in the cash world. For this reason it will not be possible for some of the goods and services to be sold for barter and as such these will be sold to cash buyers. The franchise can use this cash for its cash business expenses and any extra can be used to buy in goods and services from the cash world that are not currently available on barter but are in demand.

Cash conversion is normal in the Barter business. Cash conversion is also something that we suggest and support other members doing. Given the fact that members are often small businesses it’s normal that a shop may buy goods on Barter and add it to their stock or inventory in order to offer to all clients not only barter. This is normal business practice in the cash world and it has a core place in the principles of Club Barter.

A franchisee can also use the yearly Franchise credit to sell to members for cash when they need to buy extra CBC. The price that the exchange sells CBC to the member is at the discretion of the franchise holder.

Currently National Franchises are available globally. However, in some larger countries such as Australia, USA and Canada franchise these are on a per State basis.

Club Barter believes in a truly fair and open system and by using Blockchain as its source code allows us to be completely open and public. This enables Club Barter to gain trust from the global market and create the largest Barter industry the world has ever seen.

All the information you and your clients need to be successful with Club Barter is published openly on our website and by using Blockchain technology there is no need for a username or password.

For more information see: https://news.clubbarter.com/

If you are interested in a franchise of your own for your local area, country or state please send a detailed email stating your experience, the area you are interested to be the franchisee and details of how you can grow Club Barter in area.


If you have the resources to open a local shop/office for Club Barter and the correct attitude your franchise can be approved within 10 working days of your formal application being received.


Send your email to support@clubbarter.com, please allow up to 5 working days for a reply.


Please check this news post regularly as it is frequently updated as new information becomes available.  • VIA
  • admin
  • TAGSLEAVE A COMMENT

..
..

Facebook Conversations

FOLLOW US

Please note items in Thailand will show in Thai and English Language.