..
Please note items in Thailand will show in Thai and English Language.
Sea Pearl Beach Resort

Sea Pearl Beach Resort

06/06/2019
ประกาศพิเศษของ Club Barter Thailand
admin admin

 

ประกาศพิเศษของ Club Barter Thailand

 

พวกเรารู้สึกตื่นเต้นที่จะประกาศว่า สำนักงานใหญ่ของ Club Barter Thailand ได้ย้ายมาดำเนินงานที่ภูเก็ตแล้ว

 

โดยเป็นส่วนหนึ่งของการขยายธุรกิจ เราได้เข้าดำเนินกิจการ  Sea Pearl Beach Resort ณ หาดป่าตอง

 

รีสอร์ทที่น่าอัศจรรย์ใจแห่งนี้ตั้งอยู่บนชายหาดและมีสิ่งอำนวยความสะดวกที่น่าตื่นตาตื่นใจ  โดยมีผลในทันที... ทางรีสอร์ทรับจอง Club Barter เต็ม 100% สำหรับห้องพักเท่านั้น  ซึ่งการจองล่วงหน้าจะเปิดรับสำหรับระยะเวลาไม่เกิน 1 เดือนเท่านั้น

 

 

ออฟฟิศและทีมงานของเราทั้งหมด ได้ย้ายมาดำเนินงานที่รีสอร์ท และ ณ ปัจจุบัน  Call Center กับออฟฟิศภายในรีสอร์ทของเรา เปิดให้บริการตลอด 24 ชั่วโมง  รีสอร์ทที่น่าทึ่งแห่งนี้ ไม่ได้เป็นแค่สำนักงานใหญ่ของพวกเราเพียงเท่านั้น  แต่คุณจะต้องดิ้นรนเป็นอย่างมาก ในการหารีสอร์ทที่ทันสมัยกว่านี้บนชายหาดในประเทศไทย

 

 

การลงทุนด้วยเงินสดมูลค่ามหาศาลนี้ นับเป็นครั้งแรกในแวดวงธุรกิจการแลกเปลี่ยนสินค้า และเป็นจุดเริ่มต้นของทิศทางใหม่ที่น่าตื่นตาตื่นใจสำหรับธุรกิจการแลกเปลี่ยนสินค้าทั่วโลก

 

 

Sea Pearl Beach Resort มีบาร์ 2 แห่ง, A Café, Coffee Club, 7ELEVEN, ร้านนวดและสปา ร้านเสริมสวย และอื่น ๆ อีกมากมาย

 

 

วิวจาก Sky Bar นั้นน่าทึ่งยิ่งนักด้วยทิวทัศน์ทอดยาวของชายหาด วิวที่คุณต้องได้เห็นด้วยตาของคุณเองแล้วจะเข้าใจ

 

สิ่งที่ดีที่สุดก็คือ พนักงานของเราทุกคนพร้อมที่จะให้ความช่วยเหลือคุณในทุกคำถามเกี่ยวกับ Club Barter

 

ห้องพักของเรามีจำกัดมาก เนื่องจากในปัจจุบัน  รีสอร์ทแห่งนี้ได้กลายเป็นจุดหมายปลายทางยอดนิยมไปแล้ว ลูกค้าของ Club Barter สามารถจองล่วงหน้าได้สูงสุด 1 เดือนเท่านั้น  แต่น่าเสียดายที่ฤดูกาลท่องเที่ยวได้รับการจองเต็มแล้วในขณะนี้(พฤศจิกายน - กุมภาพันธ์)

 

เพื่อให้การจองของคุณได้รับการตอบรับ คุณต้องทำการขายภายใน 60 วันที่ผ่านมา พร้อมทั้งมีสมาชิกภาพที่มีการเคลื่อนไหวอยู่ (Active Member)  ส่วนสมาชิกที่ไม่มีการเคลื่อนไหวแล้ว หรือมีสมาชิกภาพที่ไม่มีการแลกเปลี่ยนสินค้า อาจถูกปฏิเสธการจองได้

 

ในเร็ว ๆ นี้เราจะประกาศกิจกรรมงานเอ็กซ์โปครั้งแรกของเราในรีสอร์ท และเราหวังว่าจะได้พบกับสมาชิกทุกท่านในภูเก็ตในอีกไม่กี่เดือนข้างหน้านี้

 

 

www.pridebeachresort.com 

 

รับสมัครพนักงาน:

 

Club Barter Phuket กำลังมองหา Barter Trader ผู้มีประสบการณ์ เพื่อเข้าร่วมทีมงานที่เติบโตอย่างรวดเร็วของเรา  หากคุณมีประสบการณ์ด้าน Barter Trading  และต้องการทำงานกับทีมงานของเราในภูเก็ต โปรดติดต่อเราได้ในทันทีที่ support@clubbarter.com หรือโทร 02 107 1049

 

https://travel.clubbarter.com/hotels/sea-pearl-beach-resort


 

Club Barter Thailand Special Announcement

 

 

We are excited to announce that Club Barter Thailand Head Office has relocated to Phuket.

 

As part of our expansion we have taken over Sea Pearl Beach Resort in Patong.

 

This amazing resort is directly opposite the beach and has outstanding facilities. Effective immediately the resort is accepting bookings 100% Club Barter for room only. Bookings are accepted up to 1 month before check in only.

 

Our Team and Office is now located in the Resort where we operate a 24 hour Call Center from. This Resort is not only our Head Office location but a fabulous holiday destination that offers arguably some of the most modern accommodation, best amenities, views and service to be found at any beach resort  in Thailand.

 

This multimillion dollar cash investment is the first of its kind within the Barter Industry and is the start of an amazing new direction for Club Barter globally.

 

Sea Pearl Beach Resort has two Bars, a Café, Coffee Club, 7ELEVEN, Massage and Spa, Salon and Beauty and so much more.

 

The view from the Sky Bar is simply breathtaking with uninterrupted views of the beach that you must see for yourself.

 

Best of all our staff are all onsite ready to assist you with any questions you may have relating to Club Barter.

 

Rooms are very limited as the Resort is becoming a very popular destination. Currently Club Barter clients are able to book up to 1 month in advance only. Unfortunately, high season is now already fully booked (November – February).

 

For your booking to be accepted you must have made a sale within the last 60 days and have an active membership. Members with inactive and / or non-trading memberships may have bookings rejected.

 

We will soon announce our first Expo events at the Resort and look forward to meeting all our members in Phuket over the coming months.

 

www.pridebeachresort.com 

 

STAFF WANTED:

 

 

Club Barter Phuket is now seeking experienced Barter Traders to join our fast-growing Team. If you have experience in Barter Trading and would love to work as a team member in Phuket please contact us at support@clubbarter.com or call 02107 1049 immediately.

 

https://travel.clubbarter.com/hotels/sea-pearl-beach-resort 


  • VIA
  • adminLEAVE A COMMENT

..
..

Facebook Conversations

FOLLOW US

Please note items in Thailand will show in Thai and English Language.